za 3 apr ’21 19:00 uur
Bach

philharmonie zuidnederland

Bach’s Matthäus-Passion

Karel Deseure, dirigent
Studium Chorale & Schola Puerorum, koren
Tobias Hunger, evangelist
Huub Claessens, Christus
Kristina Bitenc, sopraan
Rosanne van Sandwijk, alt
Julian Habermann, tenor
Michael Wilbering, bas

Bach - Matthäus-Passion

za 3 apr ’21
19:00 uur
  • za 3 apr ’21
    19:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Emoties van alle tijden, geniale en aanrijpende muziek

Onbetwist nummer één op de Hart & Ziel Lijst van Radio 4, én een echt Nederlandse traditie. ‘De Matthäus’ is elk jaar rond Pasen te horen in honderden uitverkochte concertzalen en afgeladen kerken door het hele land. 

Schaunard Award (opera conductor of the year 2018) winnaar dirigent Karel Deseure verzamelde een keur aan topsolisten om zich heen om zijn visie op dit meesterwerk kracht bij te zetten. Word ontroerd door onsterfelijke aria’s als Erbarme dich en Aus Liebe. Laat je raken door Sind Blitze sind Donner. Beleef het lijdensverhaal van Jezus, een vertelling van verraad, eenzaamheid, dood, liefde en vergeving. Emoties van alle tijden naar een hoger plan getild door de geniale en aangrijpende muziek van Johann Sebastian Bach.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie