za 10 apr ’21 13:30 uur

philharmonie zuidnederland

Pluk van de Petteflet (4+)

Met medewerking van Theater Gnaffel

Thomas Beijer muziek

Annie M.G. Schmidt - Pluk van de Petteflet

za 10 apr ’21
13:30 uur
  • za 10 apr ’21
    13:30 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een avontuurlijk familieconcert

Wie kent ze niet: Pluk, mevrouw Helderder, de Stampertjes, de Krullevaar of Zaza de kakkerlak. Onvergetelijke figuren die meteen een belletje doen rinkelen. Pluk is in zijn rode kraanwagentje opzoek naar een huisje. Maar hij kan niets vinden. Tot duif Dollie hem te hulp schiet. 

In de Petteflet staat nog wel een torenkamertje leeg… Zo begint het beroemde verhaal in het boek van Annie M.G. Schmidt met illustraties van Fiep Westendorp. Theater Gnaffel vertelt met drie acteurs en de musici van philharmonie zuidnederland de avonturen van Pluk en zijn vriendjes. Groot plezier voor kinderen vanaf vier jaar. En een feest der herkenning voor mama’s en papa’s, opa’s en oma’s. Meezingen mag!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie