za 2 mei ’20 21:00 uur
Blue Note Club Sessions Goes To Church

An Evening of Aretha Franklin

with Shirma Rouse
za 2 mei ’20
21:00 uur
  • za 2 mei ’20
    21:00 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Muziekgebouw Eindhoven presenteert in samenwerking met Frits Magazine jazz- en soulconcerten in de vernieuwde Paterskerk. Blue Note Club Sessions Goes To Church is een reeks avondvullende jazz events. De eerste editie staat in het teken van de legendarische soul-en gospelzangeres Aretha Franklin. De vele hits en gospels in Amazing Grace-stijl zullen worden uitgevoerd door de enige zangeres die dat met persoonlijke instemming van de familie van The Queen Of Soul doet: Shirma Rouse.

Let op: dit concert is een sta-concert. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

Door de combinatie van live concert en ontmoeting in de unieke sfeer van deze historische Eindhovense locatie, biedt Blue Note Club Sessions Goes To Church een bijzondere totaalbeleving aan. Aansluitend aan het concert kan er gedanst worden tot ná middernacht op de swingende vinyl platen van hedendaagse Jazz DJ's. Hosted by Barend Fransen.

Bekijk het Facebook evenement

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It.

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie