wo 16 sep ’20 20:15 uur

Electro Baroque

Felt
wo 16 sep ’20
20:15 uur
  • wo 16 sep ’20
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zo heb je Barok nog niet eerder beleefd! Dompel je onder in een verstild en weldadig bad van subtiel uitversterkte sounds. Tijdens Electro Baroque beleef je een betoverend klankspel van barokinstrumenten en elektronische sounds die tot je komen via een ingenieus opgesteld surround system rondom het publiek en de musici.

Met muziek van Barok-stars als Bach en Muffat en componisten van nu, voor wie deze tijdloze muziek een grote inspiratie is. Waar beter dan in de sfeervolle, historische entourage van de Paterskerk? 

Bekijk het Facebook event

Onderdeel van:
Felt

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie