Fotograaf: Jerry Pigeon
di 14 apr ’20 20:15 uur

Alexandra Stréliski

Felt
di 14 apr ’20
20:15 uur
  • di 14 apr ’20
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.

Alexandra Stréliski is een van de weinige vrouwen in de neoklassieke wereld. Vanuit een klassieke achtergrond, met een vrije geest, creëert ze muziek die luisteraars laat intrigeren en hun gedachten vult met rijke en filmische beelden.

In 2010 bracht ze haar debuutalbum Piansoscope uit, maar het grote publiek ontdekte haar muziek via de films Dallas Buyers Club en Demolition van regisseur Jean-Marc Vallée en de serie Big Little Lies. Acht jaar na haar debuut bracht ze het album Inscape uit waarmee ze haar volgende artistieke statement maakte.

Bekijk het Facebook evenement

Support act: Gabríel Ólafs

Gabríel Ólafs heeft het uitzonderlijke talent van het vertellen van een ontroerend symfonisch verhaal door middel van neoklassieke/instrumentale muziek. Op 19-jarige leeftijd werd hij ontdekt door Björk's manager Derek Birkett. Zijn single Absent Minded drukt de denkbeeldige werelden uit die we in onze stilste uren creëren.

Onderdeel van:
Felt
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie