do 17 sep ’20 20:15 uur

The Doors

by The Doors Alive
do 17 sep ’20
20:15 uur

Om de authentieke sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors destijds deden. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel; ook qua performance, uiterlijk en magie weten deze bandleden The Doors te evenaren. De gedichten van Morrison lijken door Jim zelf te worden voorgedragen en voor je het weet, waan je je in een dampende zaal van een club ergens op Sunset Boulevard eind jaren zestig.

De houding, de uitstraling en de rijke baritonstem van frontman Mike lijken sprekend op die van Jim Morrison. Zo ademt hij de beste optredens van toen moeiteloos nieuw leven in. Toetsenist Cristian verbaast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die je terugbrengen naar de onstuimige tijd van de flowerpower.

Bekijk het Facebook event

Natuurlijk spelen The Doors Alive grote hits als Light My Fire, The End en Riders On The Storm. Maar ook minder bekende parels komen aan bod. Hoe lang is het geleden dat je The Chrystal Ship hebt gehoord?

Over de hele wereld heeft de formatie dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Alleen zo wordt de magie van The Doors levend gehouden!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie