wo 3 feb ’21 20:15 uur
Ligconcert

Lay Down & Listen

Jacco Wynia
wo 3 feb ’21
20:15 uur
  • wo 3 feb ’21
    20:15 uur
    de Kapel (DomusDela)
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Yann Tiersen neemt de Nederlandse pianist Jacco Wynia je mee op een intiem muzikale reis.

Bekijk het Facebook event

Over zijn tweede album Discomfort, geproduceerd door Gijs Klooster – bekend van zijn werk met Joep Beving – spreekt Wynia zelf over een muzikale reis door verschillende fasen in het leven. Wynia brengt neoklassieke kwaliteitsmuziek waarin sfeer, rust en melancholie voorop staan.

Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.

Onderdeel van:
Felt

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie