Jacco Wynia

Lay Down & Listen
Ligconcert
do 10 feb ’22 20:15 uur
do 10 feb ’22
20:15 uur
  • do 10 feb ’22
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

Geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Yann Tiersen neemt de Nederlandse pianist Jacco Wynia je mee op een intiem muzikale reis.

Hoe we voor een veilige omgeving en een prettige beleving zorgen lees je in onze coronarichtlijnen.

Facebook event

Over zijn tweede album Discomfort, geproduceerd door Gijs Klooster – bekend van zijn werk met Joep Beving – spreekt Wynia zelf over een muzikale reis door verschillende fasen in het leven. Wynia brengt neoklassieke kwaliteitsmuziek waarin sfeer, rust en melancholie voorop staan.

Tip: Neem je eigen yogamatje mee, soepele kleding en eventueel een dekentje om lekker warm onder te liggen.VERPLAATST

Jacco Wynia zou in eerste instantie 3 februari 2021 in Eindhoven staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert verplaatst naar donderdag 10 februari 2022. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.LOCATIE

Dit concert vindt plaats in De Paterskerk, bij DomusDela, bereikbaar via Kanaalstraat 4. Dit is een ongeplaceerd concert. Er is dus vrije plaatskeuze.

FELT

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.