za 21 mrt ’20 16:00 uur

Marutyri

Blue Note Club Sessions
za 21 mrt ’20
16:00 uur
  • za 21 mrt ’20
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw t/m 6 april geannuleerd en is restaurant Meneer Frits gesloten.

We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is.

Alle ticketkopers ontvangen persoonlijk bericht met informatie over de verplaatsing van het concert. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, informeren we u vanzelfsprekend over de afwikkeling van gekochte concertkaarten. Veel dank voor uw geduld en begrip.

Marutyri is een 8-koppige band die een passie delen voor de schoonheid en complexiteit van fusion muziek. De live optredens staan bekend om de enorme dynamiek, story-telling solo's, veel improvisatie en een grote dosis funk en groove. 

Ze hebben de Radio 6 Soul & Jazz award gewonnen en meerdere keren gespeeld voor live televisie. Marutyri's debuut album "Inner Movements" was genomineerd voor een Edison Award. Ook hebben ze al meer dan 150 shows gespeeld door Europa, Azië en Canada. 

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Bekijk het Facebook event

Onderdeel van:
Blue Note Club Sessions

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie