za 9 mei ’20 13:00 uur - 22:00 uur

Music in the Streets

Storioni Festival
za 9 mei ’20
13:00 uur - 22:00 uur
  • za 9 mei ’20
    13:00 uur - 22:00 uur
    Centrum Eindhoven
    wordt verplaatst
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.Het Storioni Festival presenteert in 2020 opnieuw het gratis toegankelijke straatfestival genaamd Music In The Streets.

Op zaterdag 9 mei staat de Eindhovense binnenstad weer compleet in het teken van (kamer)muziek. Op vele diverse plekken in de binnenstad wordt tussen 13.00 en 22.00 uur gespeeld door zowel amateurs als professionals, van jong tot oud. In totaal zullen zo’n 60 muzikale acts hun passie voor muziek ten gehore brengen: van piano tot cello’s, dwarsfluiten, saxofoons en zelfs mondharmonica’s. 

Bekijk het Facebook evenement
Music in the Streets is onderdeel van het Storioni Festival 2020; kamermuziek op topniveau, dichtbij het publiek en mét het befaamde Storioni Trio. Meeslepend spel met passie gebracht in een informele sfeer, dé formule voor een heerlijk festival.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie