Fotograaf: Mees Joachim
do 23 apr ’20 12:30 uur

Lunchpauze concert

Sticklip

Bec Plexus, zang
Allison Wright,  zang, electronica, synthesizers
Dodó Kis, EWI
Tristan Renfrow, drums

do 23 apr ’20
12:30 uur

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet die zijn afgekondigd omtrent het coronavirus, zijn alle concerten in het Muziekgebouw tot 1 juni geannuleerd en is Meneer Frits gesloten. We proberen op dit moment alle geannuleerde concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Gezien de omvang van de verplaatsingen die plaatsvinden, kan het wat langer duren dan u normaal van ons gewend bent voordat hier duidelijkheid over is. 

Het Ticketbureau en de kassa van Muziekgebouw Eindhoven zijn gesloten. We zijn bereikbaar via e-mail tickets@muziekgebouweindhoven.nl maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Inzake de afhandeling van gekochte toegangskaarten zullen kaartkopers zo snel mogelijk via mail worden geïnformeerd. Wij doen ons uiterste best en danken u voor uw geduld en begrip in deze moeilijke situatie.


Bec Plexus is het nieuwe alias van Brechtje van Dijk, de jonge componiste die de afgelopen jaren furore maakte met frisse en onvoorspelbare composities in onder meer de Gaudeamus Muziekweek en Muziekgebouw aan ’t IJ. 

Kaarten voor de lunchpauzeconcerten kosten €3,- en kunt u kopen bij de garderobe op de dag van het concert. (bovenstaande zin m.b.t. servicekosten en keuzeabonnement is bij de Lunchpauzeconcerten niet van toepassing!)

Daarnaast zingt ze in de stekelige, eclectische band Jerboah, en haar nieuwe solo album Sticklip bouwt daarop voort: een plaat vol genre-versplinterende songs met zang, drums, synthesizers en baanbrekende electronics à la Björk, Knower en Dirty Projectors. Deze debuutplaat wordt begin 2020 uitgebracht door het in New York gevestigde label New Amsterdam Records.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie