Oscar Jerome

So What's Next? presents
wo 3 nov ’21 20:15 uur
wo 3 nov ’21
20:15 uur
  • wo 3 nov ’21
    20:15 uur
    Fifth|NRE
    Geweest

De Londense singer-songwriter Oscar Jerome houdt zich niet vast aan een genre. Jazz, hiphop, soul en funk komen allemaal terug in zijn muziek. Tel daar zijn mooie stem en zijn syncopische ritmes nog maar bij op. Oscar creëert complexe melodieën uit zijn woozy gitaren, blaasinstrumenten en synths. De invloed die artiesten als Gil-Scott Heron, J Dilla en The Clash op hem hebben gehad hoor je terug in zijn producties.


Oscar Jerome studeerde jazzgitaar, maar vond op het podium staan als muzikant toch net iets leuker en stopte met zijn studie. Zijn langverwachte debuutalbum Breathe Deep komt in augustus uit. Gelukkig heeft hij de afgelopen tijd verschillende singles van dat album uitgebracht, waaronder het prachtige nummer Joy Is You.

Facebook event

GEANNULEERD

Dit concert stond aanvankelijk gepland voor 24 januari 2021, is toen verplaatst naar 3 november en nu helaas door de aanhoudende coronapandemie geannuleerd. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

In het voorprogramma zien we Gita Buhari wiens soulvolle stem staat centraal staat in een schouwspel van dromerige gitaarpartijen en hypnotiserende electronica.