philharmonie zuidnederland

Familieconcert: De Liefhebber 6+

De Liefhebber is ontwikkeld in samenwerking met Theatergezelschap PeerGrouP Locatietheater Noord-Nederland en Noord Nederlands Orkest en wordt mogelijk gemaakt door het Partnerprogramma van de Vrienden van philharmonie zuidnederland.

do 15
maart
  • do 15 mrt
    19:00
    Grote zaal
    Geweest

Arjan Tien, dirigent
Rob Vriens, regie
Fenneke Wekker, tekst
Rogier in ’t Hout en Kim Scheerder, acteurs
Marlyn Coetsier, poppen
Marlies Schot, kostuums

De Liefhebber is een muzikale ontdekkingsreis voor de hele familie. Dit betoverende muziekdrama met een acteur en poppenspeler in de hoofdrol gaat over muziekliefhebber Joris. Hij móet een instrument uitkiezen om op te spelen. Maar hoe kun je nou kiezen als alle instrumenten zo mooi zijn dat je er verliefd op kunt worden? De zoektocht door het orkest naar Joris’ ‘ultieme instrument’ brengt je langs allerlei muzikale hoogtepunten waarin onder andere de viool en de trombone, de harp en klarinet om de aandacht vechten. Met de spannende en meeslepende muziek van onder andere Sibelius en Dvorák. Lach, leer en verwonder je.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten