zo 9 sep ’18 19:00 uur
Haydn

Meezing Klassiek

Die Schöpfung van J. Haydn o.l.v. Martin van der Brugge
zo 9 sep ’18
19:00 uur
  • zo 9 sep ’18
    19:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zing mee!
Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Eindhoven en de Eindhovense Koren Federatie ook dit seizoen weer een meezingconcert.

Op zondag 9 september 2018 staan de mooiste delen uit Die Schöpfung van Joseph Haydn op het programma. De artistieke leiding is opnieuw in handen van dirigent Martin van
der Brugge.

Wilt u meezingen als zanger?
Klik hier voor het aanmeldformulier
Klik hier voor de complete folder

Overdag wordt er serieus geoefend en beleeft u hoe de muziek groeit en steeds mooier wordt. U hoeft echt niet over een jarenlange koorervaring te beschikken. Plezier in het zingen en liefde voor de koormuziek staan voorop.

Wilt u het concert bezoeken?
Dan kunt u via de ticket button uw tickets bestellen. In de avond is de uitvoering tijdens een openbaar concert in de Grote Zaal in Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.


Programma

Voorbereiding
Vooraf kunt u, alleen of met anderen, thuis al heel wat oefenwerk verrichten met de bladmuziek of de speciale vocale oefen-cd. Met behulp van deze oefen-cd kunt u uw eigen stempartij instuderen met op de achtergrond de andere partijen. Op deze manier kunt u zich optimaal voorbereiden op het Meezingconcert.

Bladmuziek - Beschikt u niet over eigen muziek, dan kunt u de bladmuziek via het aanmeldingsformulier bestellen.


Extra oefendag zondag 3 juni 2018

Op zondag 3 juni 2018 wordt voor belangstellenden een extra oefendag georganiseerd. U neemt onder leiding van de dirigent de koordelen van het werk door. De oefendag zal plaatsvinden in een van de zalen van het Muziekgebouw. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u van deze extra oefenmogelijkheid gebruik wilt maken. De extra oefendag zal alleen plaats- vinden bij voldoende aanmeldingen. De kosten voor deelname aan deze extra oefendag bedragen € 10,-. Nadere informatie ontvangt u bij de toezending van de deelnemerskaarten.


Repetitiedag en concert zondag 9 september 2018

U wordt vanaf 10.30 uur verwacht in Muziekgebouw Eindhoven. De repetitiedag duurt van 11.00 uur tot circa 17.00 uur, vanzelfsprekend met koffie- en lunchpauzes. Koffie en thee zijn tijdens de repetitiedag gratis. Voor de middagpauze kunt u zelf een lunchpakket meenemen of dat via het aanmeldingsformulier bestellen. Het concert begint om 19.00 uur. Voor een warme maaltijd tussen repetitie en concert kunt u terecht bij één van de vele restaurants in het centrum van Eindhoven. Een goede mogelijkheid is Meneer Frits, het grand café/restaurant van het Muziekgebouw. Vooraf reserveren is gewenst (T 040.265 56 10).


Kosten en aanmelding

Deelname aan het Meezingconcert kost € 25 (incl. koffie/thee overdag). Aanmelden kan alleen via het bijgaande aanmeldingsformulier. Uw aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst.


Publiek bij de uitvoering

Willen uw familie of vrienden uw zangprestaties komen beluisteren? Via het aanmeldingsformulier kunt u toegangskaarten à € 25 voor het concert ’s avonds bestellen. De entreebewijzen zijn, zolang de voorraad strekt, ook verkrijgbaar bij het Ticketbureau van het Muziekgebouw of de knop 'In winkelwagen' aan de rechterkant van deze pagina.


Versturen van uw bestelling

Aanmelden voor het Meezingconcert kan tot uiterlijk dinsdag 4 september 2018.


Bekijk Facebook event
 


Meer informatie

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
Relinde Janssen
T 040 265 56 69 (dinsdagen)
meezing@muziekgebouweindhoven.nl


Eindhovense Koren Federatie
Michel Wenting
T 06 51 00 52 27
mmwenting@hotmail.com

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie