Annemieke van der Togt

Maaike Ouboter & Eric Corton

Up Close & Personal
vr 14 okt ’22 20:15 uur
vr 14 okt ’22
20:15 uur

Bij Up Close & Personal gaat een artiest de dialoog aan met het publiek. Deze editie zijn dat Maaike Ouboter en Eric Corton. Samen beantwoorden ze 'on the spot' alle vragen. Het wordt een bijzondere avond die in het teken staat van het leven: loslaten, vasthouden, en over hoeveel liefde er in verdriet zit. 

Met hun muziek en verhalen maken Maaike Ouboter en Eric Corton je deelgenoot van hun beider wereld van kwetsbaarheid en doorzetten. Dichtbij en met open vizier.

Eric Corton: "Al vanaf de eerste kennismaking hou ik van Maaike’s taal en manier van vertellen. Dat raakt en beroert me telkens weer. Dat we dat nu samen in het theater gaan doen voelt heel bijzonder".

Maaike Ouboter: "Ik ken Eric al vanaf het begin van mijn carriere. Als hij kijkt, ziet hij echt. Ik voel dat hij dezelfde lagen van het leven kent en open naar de wereld kijkt. Ik kijk er zo naar uit om in het theater samen de diepte in te gaan - zowel muzikaal als in gesprek".

De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Maaike Ouboter raakte toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct met het nummer Dat Ik Je Mis. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak. Er volgden twee albums met enkele succesvolle tours. Haar nieuwe album Harnas van Glas is eind 2021 verschenen. 

Bekijk het Facebook event

Maaike Ouboter zou in eerste instantie 14 november 2020 in onze Grote Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dit concert verplaatst naar 17 februari 2022 en vervolgens naar 14 oktober 2022. Tickets blijven geldig, kopers hebben per mail meer informatie ontvangen.