Brit Floyd

The World's Greatest Pink Floyd Show
di 25 okt ’22 20:15 uur
di 25 okt ’22
20:15 uur
  • di 25 okt ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal

Brit Floyd, The World's Greatest Pink Floyd Show, keert in 2022 terug op het podium om een gloednieuwe productie op te voeren. Inclusief hoogtepunten uit The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals en The Division Bell. En dan hebben we het nog niet over de 23 minuten durende 'note-for-note' uitvoering van het iconische nummer Echoes dat 50 jaar geleden werd geschreven, en verscheen op het album Meddle waarmee Pink Floyd in 1971 definitief doorbrak.

Na meer dan 1.000 optredens sinds de lancering in Liverpool (2011) heeft Brit Floyd de wereld omhelsd en tours in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten uitverkocht. De formatie trad op in enkele van 's werelds grootste zalen waaronder de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen, het ontzagwekkende Red Rocks Amphitheatre in Denver, het historische Greek Theatre in Los Angeles en Radio City Music Hall van NYC.

Facebook event

De Brit Floyd show is een fenomeen geworden dat algemeen wordt beschouwd als 's werelds grootste rock tribute show. Het is een trouwe herschepping van de schaal en de pracht van de laatste Pink Floyd-tour uit 1994. Verwacht dus ook de verbluffende lichtshow en het iconische cirkelvormige scherm op de achtergrond!

Bij dit concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Verplaatst

Brit Floyd zou in eerste instantie 6 november 2021 in onze Grote Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert verplaatst naar 25 oktober 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.