Rufus & Martha Wainwright

Mother
zo 8 aug ’21 19:00 uur en 21:00 uur
zo 8 aug ’21
19:00 uur en 21:00 uur

Rufus Wainwright en zijn zus Martha bundelen de krachten in Mother. Geïnspireerd door de figuur Moeder Maria en uit eerbied voor hun overleden moeder, de legendarische folkzangeres Kate McGarrigle, hebben Rufus en Martha een programma samengesteld van populaire en klassieke songs over moeders en moederschap.

Onder andere Gounod's Ave Maria, Freddie Mercury's Bohemian Rhapsody en natuurlijk John Lennon’s eigen Mother brengen Rufus en Martha in hun show die bol staat van persoonlijke anekdotes en verhalen over hun ervaring als kind. Maar ook over hun ervaring met het ouderschap zelf.

Facebook event

De show Mother debuteerde in de zomer van 2019 met veel bijval op het Festival de Saint-Denis in Parijs. Het publiek was diep ontroerd door de krachtige en emotionele vertolking van deze liederen in deze unieke setting.

In januari 2022 staat Rufus Wainwright ook in Muziekgebouw Eindhoven.
Onder de noemer Breder dan Klassiek brengt hij dan samen met Amsterdam Sinfonietta zijn eigen songs en covers van zijn muzikale helden.Er zijn twee shows zondag 8 augustus: om 19.00 uur en om 21.00 uur.

Vanwege de coronamaatregelen hanteren we 1,5meter afstand en kunnen er maximaal 300 bezoekers in de Grote Zaal.

TICKETVEILIGHEID

Mocht deze avond vanwege veranderende coronamaatregelen worden verplaatst / geannuleerd, komen we je zeker tegemoet!
Lees alles over corona, concerten & tickets.