Efterklang

Met nieuw album naar Eindhoven
zo 6 mrt ’22 20:15 uur
zo 6 mrt ’22
20:15 uur
  • zo 6 mrt ’22
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

De Deense elektronisch gedreven post-rock en pop avonturiers van Efterklang hebben in 2021 hun nieuwste album Windflowers uitgebracht. Living Other Lives is de single die het trio in juni wereldkundig maakte. En wat klinkt die lekker! Hier komt 20 jaar intensieve samenwerking samen.

Of het nu gaat om hun vroege, meer elektronisch gedreven post-rock begin ('Tripper' 2004) of hun latere opnames in een verlaten nederzetting niet ver van de Noordpool ('Piramida' 2012), de Deense pop avonturiers Efterklang drukken een grenzeloos enthousiasme uit bij zowel elke radicale nieuwe onderneming als wanneer ze het podium betreden om live op te treden.

Hun concerten zijn net zo mooi als dat ze rauw zijn. Optreden voor een publiek is niet genoeg voor Efterklang - hun wens is om op te treden met het publiek. De ambitie is om via muziek een echt gevoel van saamhorigheid te creëren en de afstand tussen artiest en publiek te doorbreken. Dit gaan ze doen door onder andere een bingo te houden: Bingo w. Rasmus from Efterklang. Kom op tijd en bereid je voor op interactie en plezier! 

We missen allemaal live muziek en er zijn weinig betere vertegenwoordigers van het format dan Efterklang en hun geweldige live band. Ze staan te popelen om weer het podium op te gaan om zowel oude als nieuw geschreven nummers ten gehore te brengen.

Facebook event


LET OP:

Dit concert vindt plaats in de Paterskerk, bij DomusDela. Klik hier voor de plattegrond.