Grandbrothers

All the Unknown
Felt
do 28 okt ’21 20:15 uur
do 28 okt ’21
20:15 uur
  • do 28 okt ’21
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

Met eigen synthesizers, zelfgemaakte apparaten en op maat gemaakte computersoftware transformeren de Grandbrothers de piano in een veelzijdige, polyfone geluidsbron die als een reusachtige drummachine kan worden bediend om alle mogelijke klankkleuren te produceren. Het arrangement is als een open hart operatie op een piano, de show een lust voor het oog! Energiek en hoopvol worden zowel de luisteraar van klassieke muziek als de dansende clubganger bediend.

Met hun derde studioalbum All The Unknown gaat het duo op tournee door Europa. De LP bouwt voort op het succes van de albums Dilation (2015) en Open (2017) en ziet een beweging naar een nog krachtigere iteratie van de Grandbrothers sound. De raison d'etre van de band is nog steeds hetzelfde: een emotionele viering van invloeden uit de dansmuziek, hedendaagse hiphop, klassieke compositie en meer.

Facebook event

Voorprogramma: COMA

Het Duitse duo Georg Conrad en Marius Bubat combineert de gevoeligheid van pop met de bekende eigenschappen van dansmuziek en creëert muziek die rijk is aan melodie en vaak melancholisch is. COMA's repertoire beslaat een emotioneel gedreven hoek van het elektronische muziekspectrum, waar dynamische soundscapes botsen met eerlijke teksten.


LOCATIE

Dit concert vindt plaats in de Paterskerk, bij DomusDela.

Plattegrond

FELT

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Facebook Felt

Insta Felt