Jeroen van der Boom

Live in het Theater
do 1 dec ’22 20:15 uur
do 1 dec ’22
20:15 uur
  • do 1 dec ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Door wijzigingen in de tourneeplanning van Jeroen van der Boom is het concert op 1 december in Muziekgebouw Eindhoven helaas geannuleerd. Tickethouders zijn per mail geïnformeerd.

‘Ik kan niet wachten om mijn publiek weer te ontmoeten,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Het afgelopen jaar heb ik wel wat online gedaan, maar ik vind het heerlijk om iedereen weer in het echt te zien. Met mijn band zing ik natuurlijk mijn eigen hits, maar ik zal ook verzoeknummers van de mensen in de zaal spelen. Iedereen mag zijn eigen favoriete nummer voordragen. Mijn streven is dat we op die avonden samen muziek maken, samen verhalen vertellen en samen kunnen genieten. Het is er weer de tijd voor.’

Na een afwezigheid van bijna twee jaar staat Jeroen van der Boom weer in het theater. Vanaf eind oktober toert de zanger met een liveband door heel Nederland. Centraal zal het onderlinge contact en vriendschap voor elkaar staan. 

Het is de derde grote theatertournee voor Jeroen. Eerder toerde hij al twee keer zeer succesvol langs de Nederlandse theaters. Afgelopen jaar was zijn soloshow The Pianoman ook te zien maar die werd na twee shows vroegtijdig afgebroken door Corona. 

Facebook event

In zijn nieuwe show brengt Jeroen uiteraard ook zijn nieuwste single Vriend voor Altijd ten gehore. Op advies van zijn goede vriend en stylist Fred van Leer besloot Jeroen deze plaat uit te brengen. ‘Het afgelopen anderhalf jaar was voor velen moeilijk. Maar met behulp van onze vrienden hebben velen zich er doorheen geslagen. Nu is het tijd om weer dingen samen te ondernemen. Dus kom vooral met je beste vriend, vriendin of partner naar het theater. We gaan live voor volle zalen spelen.’

Dit concert is verplaatst van 18 november 2021 naar deze nieuwe datum 1 december 2022. Ticketkopers hebben hiervan per mail bericht ontvangen.