Trio Engels/Teepe/Herman

Blue Note ClubSessions
za 25 sep ’21 16:00 uur
za 25 sep ’21
16:00 uur
  • za 25 sep ’21
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Drummer John Engels (85) is een icoon in de Nederlandse en internationale jazz. Met zijn jongere muzikale companen Joris Teepe (contrabass) en Benjamin Herman (altsax) nam hij in corona-tijd het weergaloze album When Will The Blues Leave op en dit laat het trio horen zoals John het graag wil: “Spelen met Benjamin en Joris geeft me alle vrijheid, en het swingt de pan uit. Aftellen, spelen, en dan gebeurt het ter plekke – de interactie, emotie en bezieling samen, dat is het mooiste wat er is!” Dit moet je uiteraard live beleven en dat kan bij Blue Note Club Sessions.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.