Marta Arpini Kwintet

Blue Note ClubSessions
za 2 okt ’21 16:00 uur
za 2 okt ’21
16:00 uur
  • za 2 okt ’21
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

Voor het eerst verwelkomen we bij Blue Note Club Sessions de Italiaanse singer/songwriter Marta Arpini. Haar ster is rijzende in Nederland dankzij een originele mix van jazz en indiepop. Haar songs verrassen je keer op keer vanwege de tekstuele en muzikale invalshoeken; soms speels, soms lieflijk en fragiel maar altijd verleidelijk. 

Facebook evenement

Haar begeleidingsband bestaat uit jonge muzikanten met Italiaanse roots die op het conservatorium in Amsterdam hun skills hebben vervolmaakt. Laat de coole stem van Marta je meevoeren naar plekken waar je nog niet eerder was bij dit bijzondere optreden.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als je een zitplaats wilt bemachtigen.

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.