Thad Beckman

Ad van Meurs presenteert
ma 11
december
  • ma 11 dec
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

De stijl van Thad Beckman kan worden omschreven als Americana, blues en country met een flinke eigen twist. Vooral zijn gitaarspel wordt geprezen, met veel finger-picking en slide-werk is het de perfecte ondersteuning voor zijn rasperige stemgeluid. Zijn originele liedjes vertellen het verhaal van het leven in Amerika. Je kunt het horen in zijn stem, want hij heeft het beleefd; jarenlang touren bracht hem op de meest uiteenlopende plekken en hij schopte het zelfs tot The Late Show van David Letterman. Hij speelde al meerdere malen in Eindhoven; in Meneer Frits, Folkwoods en het Naked Song Festival. Beckman is een volbloed troubadour met een eigen stijl en een fikse dosis road credibility.

Ad van Meurs: “als je gitaar speelt en je gaat naar Thad Beckman, bereid je dan maar voor op een avondje ‘jalouzy de metier’!”

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten