Anne Marie

Blue Note ClubSessions
za 23 okt ’21 16:00 uur
za 23 okt ’21
16:00 uur
  • za 23 okt ’21
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

De Eindhovense Anne Marie is een goed bewaard geheim: het duurde even voordat ze tot de beslissing kwam dat muziek voor haar de weg moest zijn. Haar debuutalbum Inside verscheen in september 2021 en daarop is goed te horen hoe haar repertoire met zelfgeschreven songs zich ergens tussen Carole King en Burt Bacharach beweegt.

Haar jazzopleiding is hoorbaar in de arrangementen die verrassend maar toegankelijk zijn en spanning geven aan die songs die stuk voor stuk iets prijs geven van haar persoonlijkheid. Anne Marie treedt aan met multi instrumentalist Luke Nyman en band.

Dit concert is ter vervanging van het optreden van Smoove & Turell dat eerst op deze avond gepland stond. Helaas moeten zij vanwege de coronamaatregelen hun concert annuleren. 

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als je een zitplaats wilt bemachtigen.

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.