Van Ruller, Van der Feen & Patocka

Blue Note ClubSessions
za 6 nov ’21 16:00 uur
za 6 nov ’21
16:00 uur
  • za 6 nov ’21
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

De veelgevraagde Nederlandse drummer Joost Patočka speelde onder meer met Branford Marsalis, Benjamin Herman en Ruben Hein. Voor deze editie van Blue Note Club Sessions beklimt hij het podium met bassist Clemens van der Feen (Toots Thielemans, Chris Potter, Eric Vloeimans) en Jesse van Ruller (Seamus Blake, Roy Hargrove, Joe Lovano). Jesse van Ruller staat wereldwijd bekend als een van de meest getalenteerde jazzgitaristen van zijn generatie. Van Ruller was dan ook de eerste Europese musicus die de Thelonious Monk Competitie won. Het trio speelt in deze tijd van onrust gloedvolle lievelingen uit het Great American Songbook.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als je een zitplaats wilt bemachtigen.

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.