Saskia Laroo | Funky 5

Blue Note ClubSessions
za 12 mrt ’22 16:00 uur
za 12 mrt ’22
16:00 uur
  • za 12 mrt ’22
    16:00 uur
    Stadsfoyer
    Geweest

De Amsterdamse trompettiste Saskia Laroo betreedt de Nederlandse jazzpodia -en festivals al meer dan veertig jaar! Deze keer komt ze met haar funky band een wervelend optreden brengen vol met unieke muziekmixen van Saskia's albums, waaronder haar laatse aanwinst “Trumpets Around The World”.

Groovy improvisaties van jazz tot hiphop, experimenten met dance en wereldmuziek, allemaal geschikt voor multiculti's van jong tot oud. De gemelleerde samenstelling aan musici van Saskia's band is het levende voorbeeld hiervan. Saskia leidt de band en vormt de frontlinie samen met haar partner pianist/componist Warren Byrd uit de V.S. en rapper M. C. Complex uit Suriname.

Ze worden begeleid door een frisse jonge en veelzijdige ritmesektie: De half-Italiaanse Daniel Gueli op bas en Sven Rozier met roots in Zuid-Korea op drums. Wees klaar voor een originele en spektakulaire muziekbeleving door dit veelzijdige kwintet! 

 

Saskia Laroo: trompet
Warren Byrd: piano
MC Complex: rap
Daniel Gueli: bass
Sven Rozie: drums

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 15:00u open. De live show start om 16:00u. Tijdens dit concert is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als je een zitplaats wilt bemachtigen.

In de reeks Blue Note ClubSessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.