Henk Poort & Big Band

Henk Poort singing with a Big Band
vr 14 okt ’22 20:15 uur
vr 14 okt ’22
20:15 uur
  • vr 14 okt ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal

Wegens onvoorziene productionele omstandigheden is het concert van Henk Poort & Big Band helaas geannuleerd. Tickethouders worden via mail geïnformeerd.


Henk Poort is een fenomeen in ons land; een alleskunner met een enorme staat van dienst. Bekend van zijn rollen in diverse musicals, concerten en van TV. Begonnen als operazanger maakte hij furore in binnen- en buitenland, o.a. als een van ‘De 3 Baritons’, en hij had succes met zijn soloprogramma`s waarbij hij een inkijkje gaf in zijn veelzijdige, muzikale leven. Hij was een van de sterren in de ‘Beste Zangers’ en jurylid in het programma ‘Aria’. 

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een voorstelling met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. In de originele bezetting waarmee Count Basie bekend werd: de ritmesectie bestaat uit piano, bas, drums, gitaar, en de melodiesectie uit 5 saxen, 4 trompetten en 4 trombones.

Henk zingt met zijn prachtige donkere stem het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot mooie luisterliedjes. Van The Rat Pack tot aan Stevie Wonder en Lionel Richie. Dit gevarieerde programma is samengesteld door American Songbook kenner Cor Franc, die al tientallen bijzondere en succesvolle concerten en theaterproducties in dit genre heeft gebracht in de afgelopen decennia. Dit wordt een feest van herkenning!

 

Facebook event

Verplaatst concert

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op zondag 30 januari. Tickets voor deze datum blijven geldig. Ticketkopers zijn per mail over de wijziging geïnformeerd.