LAKSHMI

Droom
vr 2 dec ’22 20:15 uur
vr 2 dec ’22
20:15 uur
  • vr 2 dec ’22
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

In ‘Droom’ duikt LAKSHMI met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf.

Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt LAKSHMI het pop-noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als iemand die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

Ondanks haar jonge carrière - LAKSHMI debuteerde in 2017 met het naar haarzelf genoemde album en in 2018 bracht ze haar tweede album SIREN uit- heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. 

In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma ‘Wie is de Mol?’, bracht ze haar single EMPTY uit met een videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp en kreeg de song een sync in de CBS-serie “Charmed”. Tevens richtte LAKSHMI haar eigen platform “Only for The Wicked” op.

Facebook event

Dit concert is verplaatst van 2 april 2022 naar 2 december 2022. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gesteld.