Nick Helderman

Remy van Kesteren

REMY. & the Analogue Robot Orchestra
vr 15 apr ’22 20:15 uur
vr 15 apr ’22
20:15 uur
  • vr 15 apr ’22
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

De reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van mooie muziek en verre uithoeken. Na vele onderscheidingen in de klassieke muziek ging het kriebelen bij de muzikant. Dit bracht hem o.a. een theatertour in 2019 met een robotorkest (Analogue Robot Orchestra). Met de ontwerper en bouwer van deze elektronische ritme-instrumenten, Jurjen Alkema, heeft Remy hard gewerkt aan meer, beter en net iets anders. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist. De regie is in handen van Eric Corton.

Van het Conservatorium naar wereldberoemde orkesten naar de club. Zijn liefde voor het klassieke repertoire is groot bij Remy van Kesteren en blijft een basis, maar hij brengt zijn vrije tijd door op popfestivals en bij live-concerten in clubs. 

Daarom besloot de harpist ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem o.a. een album geproduceerd door Britse producer, songwriter en DJ Fink. Een half jaar na de release van zijn album ‘Shadows’ brengt de harpist een aantal covers uit van onder andere Radiohead en Rosalía. De elektronisch geproduceerde tracks worden wereldwijd uitgebracht via zijn eigen label en opgepakt in landen als de VS en China. Remy wordt vervolgens uitgenodigd om bij 3FM op te treden en geïnterviewd door KINK, rockradio in Nederland.

Facebook event

Onderdeel van:
Spottickets