Supersister Projekt

Comeback van de succesvolle 70's progrock band
za 7 mei ’22 20:15 uur
za 7 mei ’22
20:15 uur

Supersister is terug! De populaire progrock band uit de jaren zeventig staat opnieuw op het podium. In de bezetting natuurlijk oer-Supersisterman Robert Jan Stips en Leon Klaasse. Maar daarnaast ook Rinus Gerritsen, bekend van de Golden Earring.  

Supersister maakte als ultieme prog rock band in de jaren zeventig in Nederland klassieke hits als She Was Naked en Radio en hun album Pudding & Gisteren staat nog steeds te boek als één van de beste Nederpop albums ooit. Na het verschijnen van de bio over de band Looking Back Naked en een splinternieuw verzamelalbum keerde de band in 2019 terug op het podium met in de gelederen naast Robert Jan onder meer Golden Earring bassist Rinus Gerritsen. Verwacht de klassieke hits en albumtracks uit de roemrijke historie van deze bijzondere band, maar ook werk wat nog nooit eerder live gespeeld is.

Facebook evenement

Dit is een verplaatst concert. Tickets voor de oorspronkelijke datum 20 november 2021 zijn nog steeds geldig voor deze avond. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht.