Walt Wilkins & the Mystiqueros

Ad van Meurs presenteert
ma 26
februari
  • ma 26 feb
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Walt Wilkins is in Texas en daarbuiten een gerespecteerd producer, songwriter en gitarist/zanger. Sinds de eeuwwisseling komt hij elk jaar naar Nederland en elke keer blijkt weer waarom het vanzelfsprekend is dat de kring trouwe Walt Wilkins fans gestaag groeit. Hij verbindt, ontroert, entertaint en geeft blijk van een dankbaarheid waar iedereen zich aan warmt. En alles met een stem die raakt tot op het bot, een ontwapenende eerlijkheid en simpelweg fantastische songs zonder kapsones, doorspekt met Missisipi Delta Blues, Texaanse country en Westcoast-pop. Bill Small en Bart de Win, allebei vast lid van Walt’s band ‘The Mystiqueros’, zijn ook nu weer van de partij. Niet te missen.

Ad van Meurs: “alles wat Texas, en vooral Austin Texas zo boeiend maakt komt die avond langs, mede dankzij Bart De Win uit Nuenen die al jaren deze relatie bewaakt en op de rit houdt!”

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten