Björn van der Doelen

Een muzikale voorstelling waar het plezier vanaf spat
De Maandag van Van Meurs
ma 22 nov ’21 20:15 uur
ma 22 nov ’21
20:15 uur
  • ma 22 nov ’21
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

Duizendpoot Björn van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn 6de album: Na Ons de Zondvloed. Begeleid door een geweldige countryband gaat Björn, na een succesvolle eerste theatertournee achter de rug te hebben, wederom de zalen in. Björn omschrijft het - in onnavolgbaar Brabants - zelf als een voorstelling over hoe ge vroeger “gezellig” met het hele gezin in een te vol gepropte auto op vakantie ging. Veertien uur lang luisterend naar hetzelfde cassettebandje van Modern Talking.

Bekijk het Facebook evenement

Over de hel die het is om nu zelf een gezin te hebben. Maar ook over de schoonheid van de liefde voor die verrekte jong, het samen oud worden met je highschool sweetheart en de dromen die ge nog steeds samen hebt. Want volgens Björn hebben we uiteindelijk maar twee dingen nodig: vrijheid en liefde! 
Stap bij Björn en zijn Huursoldaten in die ‘gezellig’ volgepropte auto en geniet van een muzikale voorstelling waar het plezier vanaf spat. En da’s ook nie gek.

 MA 22 NOV | Björn van der Doelen | Maandag van Van Meurs | Muziekgebouw Eindhoven

Iedere maandag vinden er via de livestream concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer De Maandag van Van Meurs.