VanWyck

Voor de fijnproevers van alt-folk en americana, deze veelgeprezen singer-songwriter van eigen bodem
De Maandag van Van Meurs
ma 14 feb ’22 20:15 uur
ma 14 feb ’22
20:15 uur
  • ma 14 feb ’22
    20:15 uur
    Tweede Foyer
    Geweest

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Zij debuteerde in 2018 met An Average Woman, een plaat die direct werd omarmd door de fijnproevers, het album Molton Rock, uitgebracht in 2019 werd door het Dagblad van het Noorden bestempeld tot de mooiste Nederlandse popplaat  van 2019  en het album God is in the Detour, een wat intiemer album, tot stand gekomen in de corona tijd,  kreeg van het Engelse MOJO magazine maar liefst 4 sterren.

Met haar vierde album dat uit zal komen bij Excelsior Recordings begin 2022 reikt VanWyck nog hoger: The Epic Tale of the Stranded Man is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is.  

Facebook event

Twee jaar geleden speelde VanWyck al eens voor een uitverkochte Meneer Frits  waar ze met haar begeleiders een prachtig concert neerzette,  alleszins een reden dus om haar nogmaals op ons podium uit te nodigen.

Iedere maandag vinden er concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer De Maandag van Van Meurs.