Diana Jones

Ad van Meurs presenteert
ma 19
maart
  • ma 19 mrt
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

De intense singer-songwriter Diana Jones schrijft de prachtigste donkere liedjes die hun oorsprong lijken te hebben in de Appalachian folktraditie. Van duistere murder ballads tot plattelandsromantiek, ze weet het allemaal zeer beeldend te brengen. If I had A Gun bracht ze al eens ten gehore in de show van Jools Holland, en Joan Baez nam haar ontroerende mijnwerkers lied Henry Russell’s Last Words recent op.
Verder tourde Diana Jones al met vele grote artiesten als Janis Ian, Mary Gauthier en Steve Earle. In de zomer van 2013 verscheen het laatste studio album van Diana Jones genaamd ‘Museum of Appalachia Recordings’. De songs klinken als klassiekers uit de tijd van The Carter Family. Pure schoonheid die doet denken aan het werk van Gillian Welch & David Rawlings. Een nieuw album is in de maak.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten