Singer songwriter circle met Danny Guinan, Eva De Roovere en Daihti Rua

Ad van Meurs presenteert
ma 26
maart
  • ma 26 mrt
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Een verrassende combinatie van drie doorgewinterde rasmuzikanten:

Danny Guinan is geboren en getogen in Ierland, maar hij woont al twintig jaar in Haarlem en is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene. Honderden optredens in het clubcircuit en daarbuiten getuigen daarvan. Guinan heeft de laatste jaren veel tijd besteed aan het schrijven van nieuwe liedjes en die worden nu met veel kracht de wereld in geslingerd.

Eva De Roovere is zangeres. Na een opleiding klarinet, viool, piano en zang wordt ze de frontvrouw van de folkrockgroep Kadril, ze wint in België diverse prijzen, o.a. een platinum award voor haar album 'De Jager ' en ze werkt samen met muzikanten uit alle windstreken. Onlangs bracht zij een Engelstalig album uit 'Chanticleer' dat in LA werd opgenomen.

Daithi Rua is een gedreven Ierse singer songwriter die zich heeft gevestigd in Gent. Hij speelde o.a. met Kadril, Aidan Burke, Urban Trad en Eva de Roovere. Zijn nummers werden door vele bekende acts opgenomen, o.a. door The Furey's& Davey Arthur en The Tannahill Weavers.

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten