Leo Blokhuis + Strange Brew

A love letter to 1972
do 6 jan ’22 20:15 uur
do 6 jan ’22
20:15 uur
  • do 6 jan ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Dit concert is geannuleerd. Ticketkopers ontvangen per mail meer informatie. 

Met A Love Letter To 1972 brengen Leo Blokhuis en Strange Brew een muzikale ode aan een geweldig muziekjaar. Een jaar dat vijftig jaar achter ons ligt, maar heel dichtbij komt in dit theaterconcert. 
 

In dit muzikale theatercollege laat Leo Blokhuis zich bijstaan door een aantal gelauwerde musici, deze keer door zangeres Blackbird. De band Strange Brew viert al jaren de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Met recht een goed begin van een gelukkig nieuw jaar!

A Love letter tot 1972

Aan het begin van het nieuwe jaar gaan we precies vijftig jaar terug in de tijd, want juist door terug te kijken vieren we dat wat voor ons ligt. Met A Love Letter To 1972 brengen Leo Blokhuis en Strange Brew een muzikale ode aan 1972.

Johan Cruyff wint met Ajax de Europacup I en de wereld maakt kennis met Michael Jackson. Aretha Franklin, David Bowie en The Rolling Stones zijn op hun hoogtepunt, de Koude Oorlog staat op een laag pitje en Vicky Leandros wint voor Luxemburg het Songfestival. Ondertussen maken we ons druk over naaktstranden en kijken met zijn allen naar De Fabeltjeskrant. Een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek.

Over Leo Blokhuis

Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland.

Over Strange Brew

Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma's over o.a. Woodstock, Elvis Presley, John Lennon en The Beach Boys.

Facebook evenement