zo 22 apr ’18 14:15 uur

Wende, Michel van de Aa en Nieuw Amsterdams Peil

Club Cross-linx

Vanwege de koopzondag kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

zo 22 apr ’18
14:15 uur
  • zo 22 apr ’18
    14:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Klassiek en modern gaan hand in hand tijdens Club Cross-Linx

Nieuws Amsterdams Peil is een ensemble (naar eigen zeggen een ‘band’) dat zonder dirigent kamermuziek en theatermuziek speelt. Tijdens de aankomende serie concerten staat steeds het werk van een bepaalde componist centraal. De eerste in de reeks is Michel van der Aa. Hij staat bekend om het combineren van muziek, film en theater. ‘Zelf weer gitaar spelen en op het podium staan’ is een wens van Van der Aa die vanavond in vervulling gaat.

Speciale gast is Wende, die haar sporen in het theater ruimschoots verdiend heeft. NAP, Wende en Michel van der Aa zullen zowel werk van Van der Aa als dat van andere componisten uitvoeren. Een avontuurlijke, niet te missen middag!
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie