Moonchild

Starfruit Tour
So What's Next? presents
do 22 sep ’22 20:15 uur
do 22 sep ’22
20:15 uur
  • do 22 sep ’22
    20:15 uur
    Fifth|NRE
    Geweest

‘Starfruit’ is het vijfde album van LA-trio Moonchild (Amber Navran, Andris Mattson en Max Bryk). ‘Starfruit’ is de optelsom van tien jaar samen werken en samen groeien, en toont het respect, het muzikale begrip en de liefde van het trio; zowel voor elkaar als voor de opmerkelijke lijst van bijdragers op het album. 

Het trio uit L.A. maakt een dynamische blend van alt-R&B, jazz en neo-soul. ‘Starfruit’ brengt prachtige melodieën en vele persoonlijke teksten. Onder andere Lalah Hathaway, Alex Isley, Tank and The Bangas, Rapsody, Ill Camille, Mumu Fresh, Chantae Cann en Josh Johnson werkten mee aan het album.

SUPPORT ACT: AUSTIN ANTOINE

Austin Antoine is afkomstig uit Laurel, Maryland met een achtergrond van meer dan tien jaar performance-ervaring. Na zijn afstuderen aan het California Institute of the Arts in 2013 kwam Austin in het Guinness Book of World Records voor langste freestyle rap performance, door 16 uur achter elkaar te freestylen. In 2014 werd hij opgenomen in de cyphercommunity Teambackpack en genomineerd voor vers van het jaar. In 2018 deed Austin mee aan een Buzzfeed-rapwedstrijd en won hij deze.

Het afgelopen jaar was het meest bewogen tot nu toe, tussen het touren van zijn nieuwe project, het werken met hiphoplegendes en het spelen in een film die op het Sundance Film Festival belandde. Zijn nieuwste EP The Rest is History is nu beschikbaar op alle streamingplatformen.

“This is our 5th album, which felt like a big milestone to us. They all added their magic touch to the songs and really brought the music to a new and special place.”

Amber Navran