De Nieuwe Nachtmis

Met Mike Weerts, Ralf Mohren, Iris Penning, Gaidaa
vr 24 dec ’21 20:00 uur
vr 24 dec ’21
20:00 uur
  • vr 24 dec ’21
    20:00 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

UPDATE:

We hadden er ontzettend veel zin in.

De Nieuwe Nachtmis vanuit DOMUSDELA. Mensen bij elkaar en een prachtig verhaal onder muzikale begeleiding van o.a. Iris Penning en Gaidaa.

Maar helaas, door de huidige lockdown, vindt dit jaar de Nieuwe Nachtmis niet live plaats. Maar we hebben een verrassing, we gaan het dit jaar uitzenden via Studio040. Het belooft een prachtige registratie te worden en het programma blijft hetzelfde.

Dit jaar zonder publiek, volgend jaar hopelijk met publiek. Een moment van bezinning, reflectie en saamhorigheid, maar dan nu vanaf de bank. 

Maak het gezellig en hopelijk zien we jullie op 24 december om 20.00 via Studio 040.

 

-----------------------------------------------

 

Eindhoven creëert een nieuwe traditie die kan worden toegevoegd aan het kerstfeest. Een moment van bezinning, reflectie en saamhorigheid. De nieuwe nacht(mis) staat echter los van religie of geloof.

Vanuit de prachtige DOMUSDELA met zijn geschiedenis en symboliek vertelt Mike Weerts samen met de Eindhovense schrijver Ralf Mohren verhalen. Er is poëzie en muziek van o.a. Iris Penning, Gaidaa maar ook van jong talent die ons in vervoering brengt of kippenvel bezorgt. De communie gieten we in een nieuw jasje. 

Bekijk hier het facebook evenement.

De nieuwe nacht(mis) is een momentum voor iedereen wat raakt en ons laat koesteren voordat we ons onderdompelen in alles wat het kerstfeest inmiddels met zich meebrengt. Het mooiste is misschien wel dat het voor iedereen mogelijk is om erbij te zijn, want het is gratis toegankelijk. Wees wel snel, want er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. 

Programma 

Mike Weerts: 
Verhalen, en treffende intermezzo’s 

Ralf Mohren: 
Een ‘preek’ van deze Eindhovense schrijver  

Iris Penning: 
Poezie en Muziek 

Gaidaa: 
Muzikale intermezzo’s 

Jong Talent:
Klassieke intermezzo’s met traditionele kerstmuziek 

Met dank aan de volgende Partners: Het Zuidelijk Toneel, VDL Foundation, Muziekgebouw Eindhoven, Hutten, Dela Fonds, DOMUSDELA.