McCartney 80

Roel van Velzen, Lucas Hamming, Bertolf, Yorick van Norden, Anne Soldaat, Stephanie Struijk, Pablo van de Poel (DeWolff), Bas van Holt (The Dawn Brothers), Gijs Groenteman & Eric Vloeimans
do 23 jun ’22 20:15 uur
do 23 jun ’22
20:15 uur
  • do 23 jun ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geweest

Hij is de grootste nog levende muzikant van dit moment: Paul McCartney. Met The Beatles zorgde hij voor een muzikale en maatschappelijke aardverschuiving. Net zo indrukwekkend is zijn solocarrière, waarmee hij tot op de dag van vandaag blijft verbazen. 

Vanavond grijpen we zijn 80e verjaardag aan om een staalkaart McCartney te spelen met zijn grootste Nederlandse fans. Van Bertolf en Yorick van Norden, via Roel van Velzen en Stephanie Struijk naar Pablo van de Poel en Eric Vloeimans. Een muzikaal verjaardagsfeest dat zijn weerga niet kent. En terecht, want als iemand het verdient is het McCartney wel. 

Natuurlijk komen Hey Jude, Blackbird en Yesterday voorbij, maar ook zijn latere werk krijgt een belangrijke plek in de avond. Van zijn werk met Wings tot stukken van zijn meesterwerk R.A.M. tot die ene favoriet die je misschien nog niet kent. Gijs Groenteman neemt u in woord mee door de avond, langs de slingers, de taart en natuurlijk een verjaardagslied!  

Facebook evenement