Gregory Alan Isakov

An evening with
i.s.m. effenaar
ma 21 feb ’22 20:15 uur
ma 21 feb ’22
20:15 uur
  • ma 21 feb ’22
    20:15 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Geweest

Multi-instrumentalist Gregory Alan Isakov heeft met zijn vijf full-length studioalbums een enorme indruk gemaakt op de indie-rock en folk wereld. Isakov klimt weer op het podium om zijn hits zoals San Luis, Amsterdam, Big Black Car en nog veel meer te laten horen. Dit alles vindt plaats in de prachtige Paterskerk! Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke avond. 

Isakov heeft al meerdere albums uitgebracht: That Sea, The Gambler; This Empty Northern Hemisphere; The Weatherman; Gregory Alan Isakov with the Colorado Symphony; en Evening Machines (de genomineerde voor een Grammy Award voor Best Folk Album). Kleine, intieme liedjes met een hoofdrol voor de akoestische gitaar worden afgewisseld met krachtige en meeslepende nummers met een breed scala aan instrumenten en geluiden. Het is dynamisch, melodieus, sfeervol en zorgt voor een zeer rijk palet aan kleuren en klanken.

Isakov toert internationaal met zijn band, en heeft opgetreden met verschillende nationale symfonieorkesten in de Verenigde Staten. Naast zijn eigen onafhankelijke platenlabel, Suitcase Town Music, beheert hij ook een kleine boerderij in Boulder County, die producten levert aan de CSA-leden van de boerderij en aan lokale restaurants. 

Facebookevenement

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Effenaar