Son of Town Hall

Terug in de tijd met verrassend mooie liedjes, maar ook veel theatrale humor
De Maandag van Van Meurs
ma 23 mei ’22 20:45 uur
ma 23 mei ’22
20:45 uur
  • ma 23 mei ’22
    20:45 uur
    Meneer Frits
    Geweest

In 2019 kwam het album The Adventures of Son of Town Hall uit. Op CD en vinyl, al was het mooier geweest als de muziek op 78-toeren grammofoonplaat of Edison cylinder was uitgebracht. Het duo Son of Town Hall, bestaande uit de Engelse songwriter, producer en multi-instrumentalist Ben Parker en de Amerikaanse zanger en gitarist David Berkeley, neemt  je graag mee terug naar vervlogen tijden. In hun met theater doorspekte optredens verhalen ze over hoe het geweest moet zijn in de Victoriaanse periode, drijvend op een vlot, op zoek naar avontuur.

Hoe klinkt dat dan? Zoals ze het zelf omschrijven: stel je Simon & Garfunkel voor in een op drift geraakte boot, met zout in hun baard, de wind in de rug en whisky in de fles. Liedjes die smeken om meegezongen te worden, voorgedragen door wildemannen in archaïsche outfits. Stap dus in de teletijdmachine en transporteer jezelf naar de wondere wereld van Son of Town Hall.

Bekijk hier het Facebook event.

Iedere maandag vinden er concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer De Maandag van Van Meurs.