Carter Sampson & Lauren Barth & Jesse Aycock

Ad van Meurs presenteert
ma 7
mei
  • ma 7 mei
    21:00
    Meneer Frits
    Geweest

Er zal wel iets in het water van Oklahoma zitten; er komt zoveel goede muziek vandaan dat het wordt gezien als het nieuwe Mekka van de Americana.
Lauren Barth gooit elementen van pop, Americana en folk in haar muziek. Hierdoor kunnen Sheryl Crow of Liz Phair maar ook Lucinda Williams als referentie dienen. Jesse Aycock valt op door zijn typische stemgeluid en mellow countryrock, met uitstapjes naar de jaren ’70. Samen doen zij de eerste set, en ze begeleiden daarna Carter Sampson. Sampson wordt ook wel de Queen of Oklahoma genoemd en maakt countryfolk van de bovenste plank. Ze wordt qua stem wel vergeleken met Eilen Jewell of Dar Williams. Een goede doorsnede van de Oklahoma scene dus: kom kijken en luisteren naar waar het allemaal om te doen is.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten