Lilian Vieira sings Michael Franks: Seguir Vivendo

Blue Note ClubSessions
Blue Note ClubSessions
za 19 feb ’22 16:00 uur
za 19 feb ’22
16:00 uur
  • za 19 feb ’22
    16:00 uur
    Tweede Foyer
    Geweest

Voor het nieuwe project Seguir Vivendo bewerkte en vertaalde de van Zuco 103 bekende zangeres Lilian Vieira songs van de Amerikaanse singer/songwriter Michael Franks. De keuze om Seguir Vivendo te realiseren lag voor de hand; Lilian weet door haar roots als geen ander de Braziliaanse sfeer in veel van Franks' songs te vertolken. Franks maakte in de jaren zeventig succesvolle albums als Sleeping Gypsy en The Art Of Tea samen met de creme de la creme uit de Amerikaans jazz-scene. Lilian verzamelde een ware all star band om zich heen om het repertoire live te vertolken. Het wordt een warmbloedige middag bij Blue Note ClubSessions, zoveel is zeker!

Line up:

Lilian Vieira- lead zang 
Udo Pannekeet - bas 
Marcel Serierse- drums 
Daniel de Moraes – gitaar
Roeland Jacobs-Rhodes 

Special guest: Breno Viricimo -gitaar

De deuren gaan om 15:00u open. De live show start om 16:00u. Dit is een zitconcert waarbij de geldende coronamaatregelen gehanteerd worden.

 
Het is niet mogelijk om de strippenkaart van Blue Note ClubSessions te verzilveren voor dit concert.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.