Kika Sprangers Kwintet

Mind's Eye
Blue Note ClubSessions
za 5 mrt ’22 16:00 uur
za 5 mrt ’22
16:00 uur
  • za 5 mrt ’22
    16:00 uur
    Tweede Foyer
    Geweest

Saxofoniste Kika Sprangers beschouwt haar kwintet als een band van vijf leiders, gekenmerkt door durf in hun spel. Ze kleuren Kika’s verhalende composities en er wordt volop over en weer uitgedaagd en geïnspireerd. Het nieuwe album Mind’s Eye is dan ook een ode aan de verbeeldingskracht en opnieuw een bijdrage aan Kika’s artistieke zoektocht naar wat ons menselijk maakt. Voor de gloednieuwe composities werkte Kika één op één met haar bandleden aan schetsen om ze uiteindelijk zelf bij te schaven en af te maken tot volledige composities. Die geweldige interactie is op het podium terug te zien tijdens deze avontuurlijke editie van Blue Note ClubSessions.

Kika Sprangers Quintet 

Kika Sprangers - saxen, composities 
Anna Serierse - vocalen 
Koen Schalkwijk - piano, wurlitzer 
Alessandro Fongaro - contrabas 
Willem Romers - drums 

De deuren gaan om 15:00u open. De live show start om 16:00u. Dit is een zitconcert waarbij de geldende coronamaatregelen gehanteerd worden.

 
Het is niet mogelijk om de strippenkaart van Blue Note ClubSessions te verzilveren voor dit concert.

Programma

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.