Alan Parsons Live Project

'The Turn Of A Friendly Card'
wo 29 jun ’22 20:15 uur
wo 29 jun ’22
20:15 uur
  • wo 29 jun ’22
    20:15 uur
    Grote Zaal
    Geannuleerd

Het optreden van Alan Parsons Live Project komt definitief te vervallen vanwege een acuut ruggengraatprobleem bij Alan Parsons. Er komt geen vervangende datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie over een teruggave of het omzetten van de tickets in een tegoedbon.

Alan Parsons komt naar Muziekgebouw Eindhoven ter ere van het 40-jarige jubileum van zijn succesalbum 'The Turn Of A Friendly Card'. De componist en producer Alan Parsons begon zijn carrière als muziektechnicus bij Abbey Road Studios en werkte mee aan diverse grote hits van onder andere The Beatles en Pink Floyd. In 1975 richtte hij samen met Eric Woolfson The Alan Parsons Project op en samen scoorden ze monsterhits met nummers als 'Eye In The Sky' en 'Sirius'.

In de jaren die volgden kreeg hij grote bekendheid dankzij de combinatie van progressieve rock met in die tijd superieure studiokunstjes. Hij bracht de belangrijkste albums van zijn carrière uit met als eerste 'Tales of Mystery' en 'Imagination'. Ieder album van het Alan Parsons Project dat hierna volgde, is een oceaan van geluiden, mooie melodieën en tekstuele hoogstandjes die doen denken aan het werk van Pink Floyd, Todd Rundgren, ELO en Genesis.

Parsons heeft 11 Grammy-nominaties op zak en wordt vandaag de dag nog steeds gezien als de sonic master of progressive rock.

Dit concert is een ongeplaceerd zit-sta event. Ben je minder mobiel, neem dan contact op met het Ticketbureau via tickets@mgehv.nl of telefonisch op +31 40 244 20 20 (bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur).