Melle Meivogel

Pynarello & Sadettin Kirmiziyüz

Passie met Sedettin
di 4 apr ’23 20:15 uur
di 4 apr ’23
20:15 uur

Ook in de passietijd biedt Pynarello een muzikaal alternatief. Na het succesverhaal van schrijver Franca Treur in Pynarello speelt Haydn en de Passie HighLights gaat Pynarello een samenwerking aan met theatermaker Sadettin Kirmiziyüz. Wat betekent de lijdenstijd met Nederlandse tradities voor een man met twee paspoorten, zoals Sadettin? Hoe kunnen wij daar samen in optrekken? Een muzikaal en theatraal onderzoek met een actueel thema rond biculturaliteit.

Op het porgramma Turkse en Nederlandse muziek.

Pynarello is een rebellencollectief gesneden uit flexibel schuimrubber. Pynarello gaat als een wervelwind door de porseleinkast. Klassieke muziek kan anders, avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek. Pynarello is een rebellenclub, een next generation met de grootste talenten van dit moment.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje! 

Onderdeel van:
Pynarello
 Pynarello
Foppe Schut