Carmina Burana Meezingconcert

Carl Orff's
za 1 okt ’22 16:30 uur
za 1 okt ’22
16:30 uur

Traditiegetrouw organiseren Muziekgebouw Eindhoven en Sing Along Events ook dit seizoen een meezingconcert. Op zaterdag 1 oktober 2022 staat op het programma: de Carmina Burana van Carl Orff.

Onder leiding van dirigent Martin van der Brugge wordt de Carmina Burana in één dag ingestudeerd en aansluitend aan het einde van de middag uitgevoerd.

De Meezingdag staat helemaal in het teken van Orffs meesterwerk. Alle deelnemers studeren de muziek overdag in. Overdag wordt er serieus geoefend en beleef je hoe de muziek groeit en steeds mooier wordt. Aan het eind van de middag is de uitvoering tijdens een openbaar concert in de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven. Je hoeft echt niet over een jarenlange koorervaring te beschikken. Plezier in het zingen en liefde voor de koormuziek staan voorop.

Vooraf kun je, alleen of met anderen, thuis al heel wat oefenwerk verrichten aan de hand van een klavierruittreksel, stempartij of de speciale vocale oefen-cd. Met behulp van deze oefen-cd kunt je je eigen stempartij instuderen met op de achtergrond de andere partijen. 

Oefenmateriaal en toegangskaarten bestellen doe je met de rode knoppen hieronder. Je wordt daarmee naar de website van Sing Along Events geleid (bestellen kan niet via het ticketbureau van Muziekgebouw Eindhoven!).

Oefenmatieriaal bestellen