Mike Boddé & Mike del Ferro

Première en CD-presentatie
vr 2
februari
  • vr 2 feb
    20:15
    Kleine Zaal
    Geweest

Vanavond de première en CD-presentatie van Mike Boddé en Mike del Ferro die een spannende avond tegemoet in Muziekgebouw Eindhoven. Geen vaste planning, maar improvisatie en uitdaging, gebracht met bravoure en muzikaal vakmanschap.

Twee begaafde pianisten, evenveel piano’s en een schat aan mogelijkheden. Mike Boddé en Mike del Ferro doen niet aan strakke planningen, maar kiezen voor improvisatie tijdens hun theatertour ‘Mike Kwadraat’. In hun verlangen naar onbekende noten, schema’s en klanken vinden de twee elkaar. Soms borduren ze voort op een ritme of sfeer, soms leggen ze zichzelf een moeilijkheidsgraad op (alleen de witte toetsen bespelen bijvoorbeeld). Ook nemen ze werken van beroemde componisten als Bach en Chopin als basis voor improvisaties. Onbekend terrein past goed bij de twee. Amsterdammer Del Ferro reisde de wereld over om samen te werken met muzikanten uit totaal verschillende culturen. Boddé werd bekend als cabaretier, maar begeeft zich de afgelopen jaren steeds meer op het muzikale pad. Bijvoorbeeld als spin-in-het-web in tv-programma ‘Podium Witteman’.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten