The Three Degrees

When will I see you again
za 17
maart
  • za 17 mrt
    20:15
    Grote zaal
    Geweest

The Three Degrees maken disco springlevend
Hoewel de hoogtijdagen van de disco in de jaren ’70 liggen verbroedert het genre nog steeds. Wie in de geschiedenis van de disco duikt komt al snel bij The Three Degrees terecht; vaandeldragers van platenlabel Philadelphia Soul en bekend van invloedrijke singles als ‘When Will I See You Again?’ en ‘Dirty Ol’ Man’. Waar veel prominente disco-acts het lootje legden, bleven The Three Degrees altijd actief. In verschillende bezettingen, maar altijd met drie zangeressen. Sinds 2011 worden de ervaren Degrees Helen Scott en Valerie Holiday bijgestaan door Freddi Poole. De drie discodiva’s draaien al jaren mee en voelen elkaar feilloos aan. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer.

Met een voorprogramma verzorgd door Ingrid Simons
Ingrid Simons geboren te Suriname, wist op haar achtste al zeker dat ze zangeres wilde worden. Na haar middelbare school deed ze mee aan verschillende talentenjachten waarmee ze onder andere een eerste plaats behaalde. In de jaren hierna deed ze haar allround ervaring als zangeres op bij verschillende bands, zowel als leadzangeres als backing vocalist.
Samen met Bernadette Kraakman vormde ze in 1986 het duo ‘Double Trouble’, waarmee ze bekend werd in Nederland. In 1988 werd haar gevraagd mee te werken aan het album ‘Listen to the Voices’ van Jody’s Singers, dit was de eerste stap naar een professionele carrière in Nederland en het buitenland.
In de jaren daarna toerde ze onder andere met Rob de Nijs, had ze een hitsingle met T-Spoon, werkte ze als Leading Lady bij The Fantasy World Dinnershows, en trad ze meermalig op als backing vocalist.
De afgelopen jaren was Ingrid onder andere te zien als zangeres bij het RTL4-programma Ik hou van Holland en was zij werkzaam als backing vocalist bij bekende Nederlandse artiesten als de Toppers, Gordon, Ruth Jacott en Gerard Joling. Tevens verzorgde zij de backing vocals van internationale sterren tijdens Max Proms en Lionel Richie in het Gelredome.

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten